vrijwilligers 873x412

In dit museum werken meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers. Zij werken bij de receptie, in de winkel, in het museumcafé, verzorgen rondleidingen, assisteren bij educatieprogramma's, suppoosten etc.

Een groot aantal van onze vrijwilligers behoort tot de risicogroep voor het covid-19 virus. Daarom zijn we op dit moment in het bijzonder op zoek naar nieuwe mensen die niet tot deze risicogroep behoren. Wil jij of wilt u het museum komen versterken?

Neem dan vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator Eisjen Schaaf. U krijgt daarna van haar een presentatie van de vrijwilligersorganisatie toegestuurd, met daarin ondermeer een overzicht van de functiemogelijkheden en een inschrijfformulier.

Eisjen Schaaf
Oudestraat 133