museumfeestje 873x412

Museumkinderfeestjes

Je kinderfeestje in een museum vieren? Dat kan bij Stedelijk Museum Kampen! Zowel voor jongens als meisjes vanaf 7 jaar, is er genoeg leuks te zien én te doen.

Het thema van de activiteiten van een museumkinderfeestje sluiten aan op een actuele tentoonstelling of onderwerp binnen ons museum. Zo kan een activiteit gaan over de beeldend kunstenaar die exposeert, over een historisch onderwerp, bijvoorbeeld het middeleeuwse Kampen of over het dagelijks leven in Kampen 100 jaar geleden.

Het kinderfeestje in het museum begint met een multimediatour of een kijkroute op papier. Na deze tour staat er drinken klaar met natuurlijk iets lekkers. Vervolgens is het knutselen geblazen in een workshop. Dat kan zijn: een teken- en schilderles over de middeleeuwen, het ontwerpen van een wapenschild of maskers maken. We staan ook open voor suggesties en kunnen in overleg het museumfeestje invullen.

Het museumkinderfeestje duurt 1,5 uur en kost € 55,- voor een groep van maximaal 10 kinderen.
Dit is inclusief drinken en lekkers, materiaal, workshop, en museumentree voor twee begeleiders.

Voor elk kind boven het vaste groepsaantal van 10 kinderen, rekenen we € 4,50 per kind extra.

Museumkinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen van 7 tot ca. 12 jaar.

Graag tijdig reserveren, minimaal twee weken van te voren, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.