Arrangementen

Het Stedelijk Museum Kampen heeft meer te bieden dan een bijzondere vaste collectie en gevarieerde tijdelijke tentoonstellingen. Regelmatig verzorgen wij aantrekkelijke arrangementen in samenwerking met anderen.
Voor vragen of reservering kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 038 331 73 61.

LET OP: op dit moment is het niet mogelijk om een arrangement te boeken in verband met de coronamaatregelen.

 

Het museum bezichtigen kan op vele manieren. Individueel, samen met anderen, of u maakt gebruik van de multimediatour.

meer
Een High Tea in ons museum.

In ons café wordt u in de watten gelegd met een bijzondere High Tea. Daarnaast krijgt u uiteraard de kans om ook ons museum uitgebreid te bezoeken!

LET OP: Op dit moment is het niet mogelijk een high tea bij ons te reserveren in verband met de coronamaatregelen. We ontvangen u heel graag op een later moment!

meer

Een gecombineerd bezoek aan de Koggewerf en het Stedelijk Museum Kampen geeft een boeiend beeld van de middeleeuwse handelsstad Kampen en de belangrijkste 'motor' voor haar bloei, de kogge.

meer
Een vaartocht over de IJssel, lunch en een museumbezoek.

Voor dit arrangement werkt het Stedelijk Museum Kampen samen met Salonboot 'Hendrikje'. Na een vaartocht over de IJssel kunt u in het museum genieten van een high tea, de bijzondere collectie en de tijdelijke tentoonstelling.

Voor groepen van 20 tot 26 personen.

meer
Geef een High Tea of MuseumArrangement cadeau!

Heeft u binnenkort een verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid? Zoekt u nog een origineel cadeau voor de feestdagen? Of wilt u zomaar iemand verwennen? Sinds kort verkoopt het Stedelijk Museum Kampen waardebonnen voor diverse arrangementen!

meer