Inloopworkshop
Zaterdag 20 augustus 2022
Museumatelier, Oudestraat 133

033.MUSEUM KAMPEN DOOR SCHOONHEID OMRINGD 2022 PH.GJ.vanROOIJ

Op 20 augustus kun je tijdens het Kamper Stripspektakel gratis meedoen met de inloopworkshop in het Museumatelier. Maak zelf een portret of dier, net zoals kunstenaar Eli Content deed. Eli knipte zijn figuren uit karton en beschilderde ze in felle kleuren.

Daarnaast heeft hij ook schilderijen gemaakt van dieren, bomen en mensen. Eli hield van kindertekeningen en primitieve kunst en liet zich daardoor inspireren. Wist je dat je niet alleen met verf kunt schilderen, maar ook met touw, aluminiumfolie en stenen? Eli Content wel.
Je kunt het zelf komen bekijken in de tentoonstelling Lust For Life + More in Stedelijk Museum Kampen.

Wanneer je meedoet met de workshop krijg je € 2,50 korting op de entree van de tentoonstelling (en de rest van het museum). Entree 0-18 jaar is gratis.

Doe inspiratie op en ga aan de slag! Voor kinderen t/m 12 is een begeleider gewenst, in verband met het werken met gereedschap.

Mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen

Leeftijd: