20 oktober 2021 10:00-11:30 bij QUINTUS

Laat je inspireren door de patronen van Christie van der Haak.

Tijdens deze kleurrijke herfstvakantieworkshop creëer je een vrolijke plek in warme herfstkleuren voor je lievelingsdier, geïnspireerd door het seizoen èn de prachtige patronen van Christie van der Haak.

We gaan tekenen met pastelkrijt, we bedenken passende patronen voor een originele achtergrond en gaan aan de slag met inkt en ecoline in lekkere felle kleuren. Docent Hanna van Doornum helpt je daarbij. Deze kinderworkshop is voor kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar. Zin om mee te experimenteren? Geef je snel op, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Volg je deze workshop, dan krijg je een voucher met  25% korting op de entree voor het museum. Dan kun je dus mooi met je moeder, vader, oma, neef of buurvrouw naar het museum!

We organiseren de workshop in samenwerking met Quintus. Daar vindt de workshop ook plaats: Vloeddijk 38 in Kampen.
Meld je nu aan via Quintus (er is beperkt plek).

Herfstvakantieworkshop overzichtspagina 420x284

Leeftijd: