IJsselkade 33, Kampen

Openingstijden

Vanaf 5 juni 2020 zijn wij tot nader orde geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur.

Aangepaste openingstijden

Eerste Pinksterdag - zondag 31 mei: gesloten

Tweede Pinksterdag - maandag 1 juni: gesloten

Open Monumentendag Kampen - zaterdag 12 september: gratis toegang van 11.00 tot 17.00 uur.

Donderdag 24 december: 11.00 tot 14.00

Eerste Kerstdag - vrijdag 25 december: gesloten

Tweede Kerstdag - zaterdag 26 december: gesloten

Aangepaste openingstijden 2021

Nieuwjaarsdag - 1 januari 2021: gesloten

Onze entreekaarten geven toegang tot al onze locaties.

Volwassenen € 8,50
Kinderen vanaf 12 jaar, cjp-ers, studentenkaarthouders, senioren 60+ € 5,50
Museumkaarthouders en kinderen tot 12 jaar gratis

Op dit moment is het niet mogelijk om gerbuik te maken van het groepstarief.

Fotograferen

In het museum mag er nomaalgesproken zonder flits gefotografeerd worden, maar één van de anderhalvemeter-maatregelen is dat dit tijdelijk niet mag. Dit omdat het opstopping kan veroorzaken in het éénrichtingsverkeer. Wij vragen uw begrip hiervoor.
Wilt u een trouwreportage of foto's voor commerciële doeleinde maken, dan vragen wij hiervoor een kleine vergoeding a € 50,-. U kunt hiervoor contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..