• Banner 1 NICOLAS DINGS
  • Banner 2---JAN WATTJES
  • Banner 3 WEGGETJES VRIJHEID
Actueel

Nieuwe aanwinst!

De gemeente Kampen bezit een bijzondere collectie 'Oranje portretten'. Deze collectie is de enige in de Nederland waarin alle stadhouders, koningen en koninginnen van Oranje ten voeten zijn afgebeeld. Met de komst van de koning Willem-Alexander is de collectie echter niet meer compleet. Het college van B&W heeft daarom besloten om akkoord te gaan met het voorstel om een schilderij te laten maken van de nieuwe koning.

 

Nieuwe aanwinst!

Op 16 mei wordt om 15.00 uur in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum Kampen de nieuwe aanwinst van het museum onthuld! Door een gulle schenking van de directie van Lyempf Kampen heeft kunstenaar Robbie Cornelissen speciaal voor het Stedelijk Museum Kampen een nieuw werk kunnen maken. Op de tekening is een van de fabrieksruimten van Lyempf te zien. Twee studies die Robbie Cornelissen tijdens dit proces maakte, worden aangeboden aan de directie van Lyempf.

Op 16 mei wordt om 15.00 uur in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum Kampen de nieuwe aanwinst van het museum onthuld. Door een gulle schenking van de directie van Lyempf Kampen heeft kunstenaar Robbie Cornelissen speciaal voor het Stedelijk Museum Kampen een nieuw werk kunnen maken. Op de tekening is een van de fabrieksruimten van Lyempf te zien. Twee studies die Robbie Cornelissen tijdens dit proces maakte, worden aangeboden aan de directie van Lyempf.

Sail Kampen

Tijdens Sail Kampen, 18 tot en met 21 april 2014, zijn het Stedelijk Museum Kampen, De Gemeentelijke Expositieruimte en de Koornmarktspoort extra geopend!

De aangepaste openingstijden:

zaterdag 19 april      10.00 - 17.00u
zondag 20 april        13.00 - 17.00u
maandag 21 april      13.00 - 17.00u

Gemeentelijke Expositieruimte Kampen
Museumkrant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte per email.
Het favoriete stuk van...
Verhuur en trouwen
Twitterfeed