Museumcafé en winkel

Het MuseumCafé

Een bezoek aan ons museum is niet compleet zonder een bezoek aan ons café. In ons MuseumCafé serveren wij een goede kop Kamper koffie of thee, maar ook diverse soorten gebak, appeltaart, huisgemaakte bonbons en de lokale lekkernij de Kamperslof. Bent u na het museumbezoek hongerig geworden? Onze horecamedewerkers serveren u graag een lekkere soep, gezonde broodjes en tosti's. Of vraag naar de complete lunch bestaande uit soep, brood met kaas en vleeswaren, fruit, salade en met naar keuze koffie, thee, of fris. Denkt u daarnaast ook eens aan onze arrangementen, zoals een 2- of 4-gangen High Tea of het Museumarrangement. Als vriend van het museum ontvangt u 10% korting in het MuseumCafé!

horeca 1 340x240 bewerkt

De MuseumWinkel

Wilt u na uw bezoek aan onze tentoonstelling iets kopen als herinnering, of wilt u meer informatie mee naar huis nemen? Neem dan een kijkje in onze MuseumWinkel! Denk daarbij aan ansichtkaarten met afbeeldingen uit onze collectie, maar ook aan boeken die aansluiten op onze actuele expositie of over de geschiedenis van Kampen. Natuurlijk zijn er ook leuke doe- en leesboeken over kunst voor onze jongste bezoekers. In onze MuseumWinkel vindt u bovendien sieraden van kunstenaars , keramiek en design. De inhoud van de winkel veranderd regelmatig en past zicht aan aan de lopende expositie. Ook is er altijd een actueel aanbod met werk van huidige en oude exposanten. U kunt de winkel ook los bezoeken van het museum.