Museum workshops

workshops 700x330 Doe mee aan teken, schilder en creatieve workshops met bijzondere thema's. Geïnspireerd door de museumcollectie, tijdelijke exposities en de stad Kampen. Maar ook door lokale en landelijke evenementen. Voor geïnteresseerden in o.a. cultuurerfgoed, wetenschap, ambachtelijke en moderne kunst. En voor doeners die niet alleen naar collecties willen kijken, maar er ook iets van willen ervaren.

Tijdens iedere workshop krijgt u aangereikt: inspiratie om op een andere, verfrissende manier waar te nemen en ideeën te vormen. En, afhankelijk van het thema van de workshop: een stukje teken- of schildertechniek of een andere creatieve techniek. Iedere workshop is voor zowel beginners als gevorderden. Na afloop gaat u geïnspireerd, verrijkt en opgeladen weer naar huis met uw eigen kunstwerk onder uw arm.

Aanmelding (u komt dan op de mailinglijst) voor tijdige info van de nieuwe workshopagenda:

Waar: Stedelijk Museum Kampen, Oudestraat 133
Voor wie: volwassenen, zowel beginners als gevorderden
Wanneer: meestal op zaterdag, maar ook wel op di, wo, do, vr en zondagmiddag
Tijd: 10.00 - 12.30 uur of 13.30 - 16.00 uur
Kosten: 1-delig €37,50 (3 a 4 uur)  (inclusief materiaal, koffie/thee, toegang tot het museum en de lopende expositie)
Docent: beeldend kunstenaar Marion van den Berg

workshops 345x240  workshops 345x240 - 2

Archief workshops

Om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden, vindt u hieronder een 'archief' van workshops, die reeds hebben plaatsgevonden.

- schaduw vangen
- piepers
- stoelendans
- middeleeuws meesterstuckje