Multimediatour

kindermultimediatour 700x330Multimediatour

Moderne techniek en historie maken het mogelijk om de stad in het museum te tonen en het museum in de stad. Door de multimediatour kunt u niet alleen binnen, maar ook buiten genieten van de interessante stadsgeschiedenis.

Stemmen en beelden van Kampenaren vertellen u het verhaal van de stad. Als één van de eerste musea in Nederland gebruikt het Stedelijk Museum Kampen hiervoor de multimediatour. Met een iPod en koptelefoon kunt u zowel in het museum als in de binnenstad op reis gaan door de tijd. De buitentour leidt u gedurende anderhalf uur langs historische plaatsen en gebeurtenissen in de stad.

Multimediatour ook voor kinderen

Wil je het Kampen van vroeger echt goed ervaren, vraag dan naar de KinderMultiMediaTour! Je krijgt dan, net zoals de volwassenen, een multimediaplayer mee waarmee je in de zalen film-clips kunt bekijken die speciaal gemaakt zijn voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Op je eigen scherm zie je onder andere een berekoude weerman, een verliefde stier én een tikje ordinaire dame voorbij komen, die ze wel heel graag in de pan gehakt ziet worden. De multimediatour voor kinderen is beschikbaar als museumtour en als stadstour (een stadswandeling door Kampen).

Kosten

Het huren van de MultiMediaTour kost € 1,00 per iPod. Voor de buitentour vragen wij een borg van € 20,00. U kunt de buitentour niet huren zonder een toegangskaartje van het museum.
Wilt u de tour graag op uw eigen iPhone afspelen? Dat kan! De app is te downloaden in de AppStore onder de naam 'Guide ID'. Helaas is de app (nog) niet beschikbaar in de Playstore.

kindermultimediatour 345x240 - 2  kindermultimediatour 345x240