Evenementen

Er vinden regelmatig evenementen plaats in het Stedelijk Museum Kampen, de Gemeentelijke Expositieruimte Kampen en de Koornmarktspoort. Hieronder vindt u ons actuele aanbod.

Couzijn van_Leeuwen_340x240-2

Lezing Couzijn van Leeuwen

Zondagmiddag 30 april om 15.00 uur nodigt Couzijn van Leeuwen u van harte uit voor een rondreis in de Koornmarktspoort langs zijn kartonnen en keramische beelden en ontrafelt hij zijn geheimen. Couzijn is een boeiend verteller, die u de wereld eens anders laat bekijken.  Hoe doet hij dat eigenlijk, een paard, gevelbeeld of kast maken van karton?  U kunt het hem zelf vragen.

De entree inclusief koffie en een drankje bedraagt voor Vrienden; € 5,00, Niet-Vrienden; € 7,50. U betaalt bij aanvang bij de ingang van de Koornmarktspoort.