Evenementen

Er vinden regelmatig evenementen plaats in het Stedelijk Museum Kampen, de Gemeentelijke Expositieruimte Kampen en de Koornmarktspoort. Hieronder vindt u ons actuele aanbod.

Schepenzaal unesco_340x240-1

Open Monumentendag

Op 9 september is het weer open monumentendag! Met onze bijzondere Schepenzaal uit 1545 zijn ook wij gratis toegankelijk voor bezoekers. Ook onze locaties Koornmarktspoort en Gemeentelijke Expositieruimte (voormalige synagoge) zijn die dag vrij toegankelijk.

Let op! Een uitzondering geldt voor onze exclusieve tentoonstelling 'Het Rijks aan de IJssel' met louter en alleen werken uit het Rijksmuseum. Tijdens Open Monumentendag is deze tentoonstelling te bezoeken voor het gereduceerde tarief van € 4,-. U bent van harte welkom!