High Tea

high tea 700x330Hedendaagse kunst, sandwiches, de bijzondere Oranjezaal, thee... Kortom: tegenwoordig kan er niet alleen genoten worden van een prachtig gebouw, de historische Schepenzaal en kunst, maar kan er in het Stedelijk Museum ook worden aangeschoven voor een heerlijke High Tea. Met diverse hapjes en verschillende soorten thee is het op en top genieten in het museumcafé of, voor grotere groepen, in de Gouden Zaal. Tal van groepen hebben inmiddels van de High Tea gebruik gemaakt en de reacties waren lovend!

Elke gang wordt voorafgegaan door een uitleg van de verschillende theesoorten en versnaperingen. Voorafgaand aan, of na afloop van de High Tea kan het museum gratis worden bezocht, eventueel onder begeleiding van een gids.

Voor een vier gangen High Tea betaald u € 25,- per persoon. Deze prijzen zijn inclusief museumbezoek. Een museumgids is te huur voor een groep van minimaal 4 tot maximaal 15 personen, voor € 30,- per groep.

Reserveren

Genieten van de High Tea en het Museum kan vanaf minimaal 2 personen en reserveren is verplicht.

Aantallen

Tot 10 personen in het MuseumCafé.
Vanaf 10 personen in de Gouden Zaal.

Prijzen zijn inclusief museumbezoek, gebruik locatie en High Tea

De High Tea bestaat uit 4 gangen.
4 gangen: €25,- p.p.

Eventuele extra kosten:
- Een 4 gangen High Tea duurt 2 tot 2,5 uur. Het is uiteraard mogelijk om de Gouden Zaal langer te huren. Hiervoor dient huur van de Gouden Zaal te worden betaald, à €50,- per half uur.
- Een museumgids kan gehuurd worden voor €30,- per groep. Een groep kan bestaan uit minimaal 2 tot maximaal 15 personen.

high tea 345x240

Wat wordt er geserveerd?

Wat er precies wordt geserveerd, hangt af van van het aantal gangen dat u gebruikt. Wat er bij uw High Tea op tafel komt, kan u worden verteld bij reservering. Dan kunnen ook eventuele allergieën en diëten ter sprake komen.

Hieronder vindt u een lijst van de diverse mogelijkheden. Deze hapjes zijn onder voorbehoud. Deze lijst is niet compleet en hier kunnen geen definitieve uitspraken over worden gedaan.

Theesoorten:
Xiu Qiu thee
Si Ju Chun thee
Xin Yang Mao thee
Su Hong thee

Hapjes:
Brownies
Scones, geserveerd met clotted cream en lemon curd. (Lemon curd is een soort jam op basis van ei.)
Zalmrolletjes
Quiche
Cheesecake (taart op basis van 'Curd Cheese', een soort roomkaas)
Petit fours