Gouden Zaal Concert 12 januari

Gouden Zaal_concerten_700x330De Stichting Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen organiseert een aantal concerten voor haar Vrienden en andere belangstellenden. De programmering wordt verzorgd door João Ramos Marta, fluitdocent aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en centrum voor kunsteducatie Quintus in Kampen.
De concerten vinden plaats in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum in Kampen.

12 januari 2014
aanvang 14.30 uur

Franse muziek uit de 20e eeuw – Gespeeld wordt door de pianist Frank van Laar en de
Fluitist João Ramos Marta.
Thema: La flûtede Pan.

De entree bedraagt voor Vrienden van het Stedelijk Museum Kampen € 3,00.
Voor overige belangstellenden is de toegangsprijs € 5,00.
U betaalt bij aanvang van het concert bij de ingang van de zaal.

De Gouden Zaal heeft een beperkte capaciteit, daarom is reserveren verplicht. Dat kan (bij voorkeur) via e-mail bij mevrouw E. Schaaf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of telefonisch bij het museum, 038 33 17 361.