8 september: taxatiemiddag!

taxatiemiddag 700x330Op zondag 8 september gaat het gebeuren: het Stedelijk Museum Kampen houdt dan van 13.30 tot 16.30 een taxatiemiddag. De taxaties vinden plaats in de Gouden Zaal van het Stedelijk Museum Kampen.

Kunst, antiek en curiosa kunt u tegen betaling van € 1,-- per voorwerp (tot een maximum van drie voorwerpen) laten taxeren door deskundigen. Ook wanneer u de herkomst van een voorwerp wilt weten of wanneer u wilt weten wat een bepaald voorwerp voorstelt, kunt u de aanwezige experts raadplegen. Uiteraard kunt u ook voor adviezen omtrent restauratie, schoonmaken en onderhoud bij de aanwezige taxateurs terecht.

Uw kostbaarheden en/of curiosa worden getaxeerd door de volgende experts:

- De heer Jan Bockweg, Epe - kunstintermediair en taxateur schilderiien en prenten: 17e-20e eeuw

- Taxatie- en Adviesbureau Marius van Ee, Kampen – Algemene taxaties.

Het Stedelijk Museum Kampen is op zondagen geopend van 13.00-17.00 uur.

Stedelijk Museum Kampen
Oudestraat 133
8261 CK Kampen

****** VRIENDENACTIE ******

Bent u vriend van het Stedelijk Museum Kampen? Dan mag u uw voorwerpen gratis laten taxeren op deze middag!

************