Ontmoet Jacob Vis!

SMK interieur_700x330

Op 17 juni 2013 is het MuseumMaandag! De BankGiro Loterij MuseumMaandag organiseert bijzondere ontmoetingen binnen museummuren. In het Stedelijk Museum Kampen ontmoet u thrillerschrijver Jacob Vis. Aanmelden is verplicht en kan via deze link.

Beschrijving:
Inhoud van het programma:
Het werk van Jacob Vis speelt zich af in IJsselmonde, een stad die verdacht veel lijkt op Kampen. Veel plekken, personages of / en objecten uit IJsselmonde zijn terug te vinden in het Stedelijk Museum Kampen. Aan de hand van het werk van Jacob Vis trekken de bezoekers door het museum.
In elke zaal staat een verteller. Hij of zij leest voor uit het werk van Vis, wat aansluit bij de museumstukken in de betreffende zaal. In de Schepenzaal leest Vis voor uit eigen werk. Na afloop van deze ‘rondleiding’ is er koffie, thee en Kamper Slof in de Gouden Zaal van het museum. Tevens is er dan de gelegenheid om na te praten met Jacob Vis en/of boeken te laten signeren. Alle teksten en museumstukken die in de rondleiding aan bod komen, worden ‘uitgegeven’ in een boekje. Dit krijgt u, samen met de 'MuseumMaandag goodybag', mee naar huis.

Aanvangstijd programma:
Het museum opent om 12.00 uur. Het eerste programma start om 13.00 uur (einde +/- 14.30 uur). Het tweede programma start om 15.00 uur (einde +/- 16.30).

Openingstijden museum:
Het museum is alleen toegankelijk voor deelnemers aan het programma en is een uur voor aanvang van het programma geopend.

Kosten:  € 10,00

U kunt zich HIER aanmelden.