Maak je eigen kunstwerk met Bert van Santen

Bert van Santen event 2MAAK JE EIGEN BERT VAN SANTEN KUNSTWERK

Wat? Kunstenaar geeft gratis kunstwerken weg in de Koornmarktspoort.

Kampen.- Zondag 12 maart van 13.00 tot 17.00 uur kan de bezoeker aan de Koornmarktspoort in Kampen gratis een 'Bert van Santen- kunstwerk' maken en mee naar huis nemen.

In de Koornmarktspoort in Kampen exposeert Bert van Santen zijn Ruimtelijke Ongerijmdheden. Van Santen speelt een visueel spel waarbij het proces van kijken en zien onderzocht wordt. Opvallend in zijn werk zijn de zich herhalende patronen en structuren en de variaties die zich daarin kunnen voordoen. Van Santen maakt veelvuldig gebruik van de perspectief (dat is de kunst om voorwerpen af te beelden op een plat vlak, zoals ze door het oog van de kijker worden waargenomen).
Daarbij blijft hij voeling houden met de bron, die hem altijd is blijven fascineren: het water met haar spiegelingen, rimpelingen, patronen, ellipsen en reflectie.

Is kunst jouw linkse hobby, kom dan naar dit sociale-samen-kunst-event. Bekijk je kunst liever vanuit rechts, voel je dan ook welkom. Hier wordt geen subsidie geslurpt. Jouw 'Van Santen-kunstwerk' is gratis.
Benader je de kunst liever wat intellectueler, weet dan "Jeder Mensch ist ein Künstler" en kom zondag 12 maart naar de Koornmarktspoort in Kampen!
Zie hoe alle visies samenvallen als je jouw eigen 'Van Santen, nr.2017-Q' kunstwerk maakt.

Neem je mobiele telefoon mee.
Include Meet & Greet.

website realisatie: nmedia ict