van Leeuwen_Krikhaar_340-240-4

Kunstenaarsgesprek

Op zaterdag 23 september zal er om 16.00 uur een kunstenaarsgesprek plaatsvinden in de Koornmarktspoort.

Rebecca Nelemans gaat in gesprek met Jorn van Leeuwen en Rens Krikhaar naar aanleiding van hun tentoonstelling 'Bij Nacht en Ontij', die nu in de Koornmarktspoort te zien is.

'Bij Nacht en Ontij' is nog t/m 24 september in de Koornmarktspoort te bekijken.

Submit to Facebook

Moederdagactie 2017

Moeders zijn van onschatbare waarde. En daarom zetten wij ze op moederdag extra in het zonnetje.

Op moederdag krijgen moeders bij ons gratis toegang!*

Rijks aan de IJssel - 2

Kampen ontvangt schatten Rijksmuseum!

Met trots verwelkomt het Stedelijk Museum Kampen deze zomer topstukken uit de maritieme collectie van het Rijksmuseum Amsterdam. Hiermee sluit het museum mede aan bij de activiteiten rondom de Hanzedagen. Met deze bijzondere expositie ontstaat er in Kampen een tentoonstelling waarin met stukken van het Rijksmuseum enkele hoogtepunten uit de Nederlandse maritieme geschiedenis getoond worden.

Couzijn van_Leeuwen_340x240-2

Lezing Couzijn van Leeuwen

Zondagmiddag 30 april om 15.00 uur nodigt Couzijn van Leeuwen u van harte uit voor een rondreis in de Koornmarktspoort langs zijn kartonnen en keramische beelden en ontrafelt hij zijn geheimen. Couzijn is een boeiend verteller, die u de wereld eens anders laat bekijken.  Hoe doet hij dat eigenlijk, een paard, gevelbeeld of kast maken van karton?  U kunt het hem zelf vragen.

De entree inclusief koffie en een drankje bedraagt voor Vrienden; € 5,00, Niet-Vrienden; € 7,50. U betaalt bij aanvang bij de ingang van de Koornmarktspoort.

bert van santen event1

Maak je eigen kunstwerk met Bert van Santen

Wat?
Kunstenaar geeft gratis kunstwerken weg in de Koornmarktspoort.

Wanneer?
12 maart 2017